Just nu faller snön utanför fönstret men den blir nog inte långvarig tyvärr.  Vädret inför jul ser inte särskilt positivt ut för oss som vill ha snö. Men varesig det är regn, snöfall eller orkan så är det fortfarande julafton på torsdag och man kan ju fortfarande komma i rätt stämning inomhus.
 
Eftersom att det inte händer så mycket (husmässigt) under den närmsta tiden så kommer det bli lite tyst här inne också. Vi kommer ha fullt upp med att förbereda inför den stora dagen (julafton),  jockes födelsedag (fyller den 26/12) och sen fixande inför nyår som ska firas i Obbola i ett annat nybyggt hus! Däremellan ska vi försöka ha lite ledigt, leka, träffa folk och ladda inför det nya året. Blir det i närheten av 2015s fullspäckade schema behöver vi vila upp oss;)
 
God Jul och Gott Nytt 2016!
 
I år är vår gran grå och många av dekorationerna hänger långt ner av någon konstig anledning.... 
I julklapp kommer vår lilla tjej få ett kök, något som vi tror och hoppas att hon kommer att uppskatta. Har ju skrivit det förut men det ska verkligen bli roligt att inreda just hennes rum sen när övervåningen är bebolig. Det rummet hon har nu känns alldeles för mörkt och det är ju inte konstigt med tanke på de tapeter vi valde som ju är tänkta att passa i ett kontor/gästrum. Nu spenderar Leah inte så mycket tid i sitt rum förutom nattetid men förhoppningen är ju att det sen ska bli en bra lekplats.
Så kanske, och bara kanske vi får ha mindre leksaker i vardagsrummet, köket, hallen... ja överallt!
 
Men köket som kommer från IKEA känns tidlöst och jag gillar att det är i neutrala färger, sedan finns det en överdel att köpa till men vi nöjer oss med denna för tillfället.
 
 
 

 
 
Bild från  IKEA