Just nu faller snön utanför fönstret men den blir nog inte långvarig tyvärr.  Vädret inför jul ser inte särskilt positivt ut för oss som vill ha snö. Men varesig det är regn, snöfall eller orkan så är det fortfarande julafton på torsdag och man kan ju fortfarande komma i rätt stämning inomhus.
 
Eftersom att det inte händer så mycket (husmässigt) under den närmsta tiden så kommer det bli lite tyst här inne också. Vi kommer ha fullt upp med att förbereda inför den stora dagen (julafton),  jockes födelsedag (fyller den 26/12) och sen fixande inför nyår som ska firas i Obbola i ett annat nybyggt hus! Däremellan ska vi försöka ha lite ledigt, leka, träffa folk och ladda inför det nya året. Blir det i närheten av 2015s fullspäckade schema behöver vi vila upp oss;)
 
God Jul och Gott Nytt 2016!

3 kommentarer

JohannaB

20 Dec 2015 17:26

Så mysigt ni fått det, riktig julstämning <3 Ni är välkomna på nyårsafton! ;-)

Svar: Tack!! Vi trivs extra bra i huset nu kan jag säga! Blir tråkigt att städa bort julen sen. Vi ser framemot att fira med er på nyår!
jockeochangelicashus.blogg.se

Joanna

10 Jan 2016 21:56

Hej!
Har läst din blogg lite, för vi ska förhoppningsvis också bygga ett Hörner från Älvsbyhus. :)
Har lite frågor.. Trivs ni i det? Känns planlösningen bra osv?
Valde ni att ha kvar det lilla sovrummet eller större vardagsrum istället? Varför/varför inte isåfall?

Tack på förhand och god fortsättning på det nya året:)

Svar: Hej! Vad roligt! Vi har dock ett Mimer men det är ju ganska likt ett Höner. Vi valde denna modell pga planlösningen bla. På nedervåningen har vi två sovrum och i framtiden kommer det ena att bli en del av vardagsrummet. Detta tror jag dock inte gick att få ordnat fr ä-hus. Men vad gäller höner så är det ett alternativ va? Vi trivs superbra och har inte ångrat oss ännu!
jockeochangelicashus.blogg.se

Joanna

10 Jan 2016 21:59

Kom på en till fråga! Har ni förhöjt väggliv på övervåningen? Varför/varför inte isåfall?:)

Svar: Ja vi har förhöjt väggliv på öv, för att göra det lite större och luftigare där uppe. Om jag minns rätt så hade man valt de i visningshuset vi var och kikade på innan, det var ett höner. Har man snedtak som dessa hus har så kan de ju lätt kännas lite trångt och det förhöjda vägglivet ger större utrymme. Tror att de ska finnas ngn film om hur skillnaden ser ut? Ev på deras hemsida.
jockeochangelicashus.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej