Fram till imorgon har Elgiganten 22% rabatt på alla sina vitvaror, vi som spanat in det vi behöver till köket där blev såklart lite mer intresserade av att slå till redan nu. Räknade på kostnaderna igår och skulle vi köpa vitvarorna nu sparar vi runt 10.000kr. Får se hur vi gör men det blir nog ett besök dit imorgon. 
Slutbesiktning 5 maj, vi hoppas ju på att huset ska bli godkänt på alla punkter så vi kan få tillträde efteråt. Vi kommer dock inte att ha flyttlasset redo utanför då det finns en hel del som behöver ordnas innan vi kan bo där.
Är såklart lite trist att behöva vänta ytterligare men den som väntar på något gott...
 
Så det vi behöver färdigställa är följande:
 
• Kök- all inredning ska monteras och vitvaror ska installeras. Detta kan nog ta ett tag, oklart hur länge. 
• Badrum, tvättställ och dusch ska på plats. Borde inte ta allt för länge? Men man vet ju aldrig. 
 
När ovanstående är klart kan vi äntligen flytta in.
Så fort vi har kommit till rätta i vårt nya hus är det ett par projekt att ta itu med. I vilken ordning det blir får vi se när det väl är dags. Tid och pengar är ju två avgörande faktorer.
 
• Målning av huset + garage. Detta skulle man egentligen vilja ta tag i under tiden huset blir färdigt, kanske påbörja målandet någon helg? Vi får ju inte göra något i själva huset innan besiktningen men utvändigt har jag faktiskt ingen koll på... Frågan är ju om det är så lämpligt att stå och måla i april? 
• Gjuta golvet i garaget
• Fixa gräsmatta
• Bygga altan
• Börja med övervåningen - största projektet, men även något vi tycker är väldigt viktigt. Målet att bli klar innan jul kanske inte är realistiskt men något att sikta mot. Allt beror ju på hur snabbt vi kan påbörja allt, hur lång tid andra saker tar och hur ekonomin ser ut. 
 
Vi kommer alltså inte att vara sysslolösa. 
 
 
 
Veckan har gått fort, som vanligt. Den har varit lugnare än förra vilket är väldigt skönt. Nu tar vi  helg och kalas nr 2 väntar. 
Tänkte försöka få ihop en lista över allt som vi behöver göra när huset är slutbesiktigat och vi äntligen får börja, får se om den kommer in senare idag.