Bild: Privat
 
Dagen efter att vi fått veta att huset kommer tidigare än väntat fick vi hem kataloger med olika tapeter och mattor (badrum/klädvård). Det sistnämnda var inte särskilt svårt att bestämma, vi är väldigt överens om att det ska vara mörkt. Tapetvalen var lite knepigare eftersom att vi kommer att göra en del förändringar på nedervåningen när övervåningen är färdigställd. Väggen mellan vardagsrummet och det stora sovrummet kommer att tas bort och bli ett enda stort vardagsrum där både en kamin och matgrupp ska flytta in. Det mindre sovrummet som till en början kommer att vara Leahs rum kommer sedan bli kontor/gästrum. Detta innebär slutligen att alla sovrummen blir på övervåningen tillsammans med ett badrum och ett allrum. 
Så under tiden övervåningen blir redo bor vi lite tillfälligt där nere och Leah får leva med att ha icke så barnaktiga tapeter i sitt rum. Tur att hon inte är så kräsen vad gäller färgval. Annars blir det en hel del ljusa väggar, blandat med mönster i hall och en fondvägg i stora sovrummet (blivande matdelen i v-rum).
Kvar att göra denna helg är att kolla igenom hur/om vi vill ha extra uttag, ev tillval och att skriva ner vägbeskrivning så att huset hittar hit, för tydligen har de inte Eniro i Älvsbyn..;)
 
 

Kommentera

Publiceras ej