Är precis vad vi fortfarande har. Det visade sig att pojkarna som vi trodde var på väg till oss igår måste ha varit på väg på annat jobb för de dök aldrig upp... Och idag regnar det så inget arbete idag heller. Tråkigt. 
Vi passade på att kratta igår iaf, baksidan är nu klar men oj så svårjobbat underlag! Det var mer hackande än krattande faktiskt. 
Börjat fundera på att gräva ner de två stackars äppelträden snart. Även om de fortsätter att växa blad på iaf en av dem (det andra är lite segstartat) i hinkarna så vore det nog lämpligt att få ner dem i jord. De kommer att få bo på kortsidan av huset, har inte riktigt bestämt exakt vart ännu. Har även det lilla fläderträdet att plantera någonstans och likaså rabarbern.
Hoppas att allt överlever vintern!
 
 
Förhoppningen var att allt skulle bli klart igår, så blev det dock inte. Vid 17 gick grävaren sönder så der var bara för pojkarna (ja de är inte gamla, en går fortf i skolan!!) att packa ihop maskinerna och åka. 
De är dock på väg hit nu, Jocke körde om dom på väg hem fr nattjobbandet. Hoppas de blir klara idag! 
Där traktorn står ska vi inte ha gräsmatta då det kommer användas till diverse förbatong av tex släpvagn, båt osv.
Lerigt!!!
 
Efter 3 dagars uppehåll var det dags igen. Imorse kom två yngre versioner av de män som jobbade på gården förra veckan. Ett stycke traktor och en liten grävare är på plats för att arbeta idag. Det kom precis mera matjord levererat också. Efter 2 dagars hällregn är det dock inte det lättaste att backa in med ett stort släp pga sämsta underlaget. Ett lass landade på vår gård och ett på en obebyggd tomt snett mittemot vår.