Ja nu har vi snart ett rum till, eller rum kanske det inte är men en yta iaf!
Trallen skruvas för fullt och det blir så bra! Samtliga i familjen har provgått där det går och det känns stabilt!
 
Den troligtvis sålda tomten
Den avtäckta tomten
 
Skrev nog om när det var en kille förbi här som var intresserad av tomten intill oss? Iaf, han köpte den inte och tomten kom ut på Hemnet förra veckan, avtäckt och redo. I helgen kom det förbi en tjej som var intresserad av att bygga ett ä-hus på den tomten som ligger bredvid den avtäckta tomten. I går när jag gick förbi syntes det tydligt att man börjat röja på tomten så vi antar att vi kommer att få nya grannar om ca 1 år. Kul! Kanske blir den avtäckta tomten också såld nu när den ligger ute på Hemnet. 
 
Ja som ni ser fortsätter köket att komma... Undrar vad det är denna gång? Kanske luckorna till skåpen ovan kyl/frys? Kryddstället? Eller ngt annat. 
Idag har det varit varmt! Passade på att ta en omgång grundfärg på kortsidan (vid groventren) men fick ge upp efter en timme då det helt enkelt blev för varmt. Får fortsätta någon annan dag. Altanbygget går bara fint och idag kom ännu ett lass med sand. Vi insåg även att när klockan är 12 på dagen har halva altanen hunnit täckas av sol. Härligt!