Nu har garaget kommit på plats! Åkte förbi lite snabbt i eftermiddags och det var som vanligt full fart på byggandet. I helgen planeras det isolering av taket där inne och imorgon kan en luftvärmepump bli införskaffad. 
 
Tapeten kommer från Boråstapeter
 
I hallen kommer det att sitta en ljus men mönstrad tapet, föll för den rätt omgående och så mycket att en likadan fast i mörkare version kommer att sitta i kontoret/Leahs rum. Inte så barnaktig men det blir fint när rummet blir kontor sedan. Ska bli så spännande när alla tapeter kommer upp om några veckor. Och även när golvet är lagt! Der finns så mycket att se framemot trots allt som behöver köpas och ordnas med nu den närmsta tiden.
 
 
Labrador + Eggvit ur produktkatalogen
 
Igår hann vi även förbi Colorama för att kika på fasadfärg. Tyckte att utbudet var bättre än på Happy Homes och vi hittade två nyanser av grå som skulle passa bra. De hette Asksvart och Labrador och var från DemiDekks sortiment. Vi ska ju även ha en vit färg och den populäraste nyansen hette Eggvit och fanns uppmålad tillsammans  med Labrador så man kunde se hur det skulle se ut. Verkar vara en populär kombination.