Utsikten just nu:)
 
 
Vi flyttade in igår och sov den första natten i huset. Lyckan. 
 
Ja vår fina postlåda fick inte stå länge på sin plats, idag är den flyttad till de andra lådorna och nu måste det till att bli en kort promenad för att hämta post varje dag.
Bara att gilla läget.
 
 
Ja denna vecka har inte varit det minsta lugn och stressfri. Som tur är väntar nu ledigt från jobb fram till måndag em så nu kan fokus ligga på att flytta. Vi hade ju egentligen tänkt att köra hårt med flyttandet och kunna sova i huset i natt (eller inte Jocke för han jobbar ju) men vi insåg ganska snabbt att det inte skulle bli av. Men imorgon hoppas vi på att få gå och lägga oss i ett rum som ekar och vakna upp i ett härligt kaos av kartonger och svarta sopsäckar;) Här i lägenheten börjar det sakta men säkert bli mindre prylar och många kartonger och en del möbler har redan flyttat ut. Så smidigt att ha ett släp och kunna köra grejer lite närsom. 
Eva jobbar hårt i huset och det har definitivt blivit mer ordning där, skönt! Vi är otroligt tacksamma för all hjälp!
Idag har vi även haft en elektriker på plats som fixat el till garaget.
Nu fortsätter packandet, är mycket ostrukturerad vad gäller detta och har påbörjade lådor och säckar här och där. Men blir så lätt less och byter då rum:) Köksgrejerna läggs det dock ner extra energi på då jag av erfarenhet vet hur drygt det är att behöva leta en evighet innan man hittar det man söker. Så nu skrivs det listor över vad som ligger i varje kartong! Kommer mest troligt att tacka mej själv i ett senare skede. 
 
Något annat som känns extra viktigt är att få ordning i Leahs rum så att hon ska känna sig som hemma. Nu har hon ju följt med oss dit en hel del under denna tid så hon börjar ju känna i igen sig men det skadar nog inte att slippa sova bland massa kartonger och ha möjlighet att leka med sina leksaker. Fattas nu bara hennes säng och en rullgardin så kommer hon nog att trivas.