Oturen kring vårt kök fortsätter. Har ju tidigare skrivit om den nedre dörren till skafferiet som var skadad, vi fick en ny och den var ännu mer skadad, blev lovade en extra kontrollerad och välpackad dörr som jag hämtade ut för ett bra tag sen. Väldigt nöjd över att kartongen var intakt och tills idag har den stått ouppackad. Vi har haft den första skadade dörren på plats som nödlösning. Ikväll skulle den nya dörren äntligen komma på plats och den var väldigt fint packad med kantskydd och hela kitet. Tänkte väl inte på att kartongen var större än sist jag släpade hem en dörr utan det slog mig nu när Jocke packade upp den. Kanske var kartongen större pga extra frigolit som skulle skydda dörren? Eller så hade de skickat fel dörr. 
Vad tror ni? 
Suck.
 
 
Ja idag lyckades några bilder fastna på telefonen så nu finns det bildbevis på att det händer en del på övervåningen.
Det har blivit dålig uppdatering här på sistone, igen!
Men det händer inte så mycket, det är arbetet på övervåningen som fortfarande är aktuellt. Denna vecka är snickaren på plats fyra dagar och igår var Jocke och köpte isolering. Att köpa ett släp var en bra investering för det har använts flitigt sen vi flyttade in i huset!
Hursomhelst , i veckan kan isoleringen påbörjas och det känns bra. Ska försöka ta mig en trappa upp och dokumentera hur arbetet fortskrider om tid finns ikväll.
Det börjar vara hög tid att göra klart en planritning också, trots att vi vet på ett ungefär hur det ska se ut där uppe så måste det finnas på papper också.
 
Under helgen som var kom vintern till Umeå. Snön kom med besked kan man säga... och även kylan. Igår hade vi en fin temperatur på -18 grader på morgonen. Men inomhus var det väldigt varmt och skönt.
Snön gör att det blir lite ljusare också, och för oss som knappt har någon utebelysning betyder detta mycket. Vi håller dock på att kolla upp det där med mer belysning, speciellt vid groventrén där vi i nuläget famlar i mörkret för att kunna hitta av nyckelhålet.
Sen är det ju snart dags att få upp lite julbelysning, något som ska bli extra roligt detta första år.
Om en månad är det julafton, förra året åkte vi förbi vår älskade tomt och längtade tills ett hus skulle stå där och nu är det där. I år firar vi jul på hemmaplan, något att se framemot alltså.
Vi har hittills köpt två juldekorationer (för utomhusbruk) som förhoppningsvis kommer upp lagom till första advent och sen ska en ljusslinga + julgran upp också.