Igår städades det i garage. Allt virke vi sparat fick flytta ut och alla prylar som måste vara kvar i garaget organiserades bättre. Nu finns det till exempel yta att gå på. Bara en sån sak. Målet med städandet var i alla fall att allt på övervåningen skulle få plats. Och en bil. 
Då garaget var redo påbörjades arbetet på övervåningen. Oj så mycket grejer vi har! Vi körde på i lite över två timmar innan en paus var nödvändig. Sedan fick vi förstärkning av svärmor och resten gick i en rasande fart. Allt på övervåningen (förutom badkar och de material som kommer användas där) var borta på några timmar. Skönt! Även möbler mm på altan fick flytta in i garaget så nu börjar vi vara redo för både snickare och vinter. 
 
Tror inte att vi lagt upp så mycket bilder på hur det i dagsläget ser ut på övervåningen. Nu är det ju inte så mycket att se pga röran men ändå. 
Våningens nuvarande hyresgäster, flugorna, verkar då trivas mycket bra.
 
Ja, ni ser ju. Detta stackars dubbelgarage är ganska fullt.  Dock inte av bilar utan av precis allt annat! 
Igår gjorde vi ett tappert försök att rensa. Vi kom en liiiiten bit på vägen och lyckades ta oss enda in till väggen på ena sidan. Inte illa. På andra sidan ligger en hög virke som sparats sedan huset monterades ihop. Bra att ha men tar plats. Virket kommer att behöva flyttas ut om vi ska kunna nyttja en del av garaget till förråd för allt som finns på övervåningen. Visionen är att det sedan kommer kunna finnas plats för en bil i garaget om behov skulle finnas. Två bilar är tyvärr omöjligt...