Hallens ganska färdiga sida.Spegeln ska upp på väggen sen bara.
 
De senaste helgerna har spenderats på hemmaplan med olika typer av fix, gårdagen var såklart inget undantag. Far och son Sjöström fortsatte arbetet i köket med belysningen som ska sitta under överskåpen. Vi hade en snickare på besök för att kolla övervåningen och jag städade under trappen, ja här har vi samlat alla köksdelar i en enda röra men nu är det sorterat och högen har såklart minskat rejält. Känns nästan som om vi fick en ny hall! Idag blir det ännu mera köksfix, hämta ut dörren till skafferiet mm.
 
Under sommaren tog jag fram den andra luckan till skafferiet ur sin kartong och såg direkt att den var skadad... Det har ju varit nån liten reva på några andra delar men inget som sen synts då man väl fått den på plats. Denna skada var centrerad och mycket synbar. Efter allt strul mef förseningar och tusen olika leveranstider så kändes det mindre roligt att behöva beställa en ny. Kontaktade dock Epoq och de ville bara veta vilken del de skulle skicka upp. Sen glömdes allt bort, eller sköts upp... Oklart vilket!
Men i söndags, efter en helg full med köksfix skickade jag svaret och idag fick jag smset ovan. Ska bli skönt att få dit luckan, även om detta är en bra plats för en 1,5 åring att busa loss på. 
 
 
Nu när vi snart fåt ordning på köket, insett att målningen får vänta till våren, och gräset är sått har vi den allra största utmaningen kvar.
Vår kära övervåning.
Ett mål vi hade redan huset kom på plats var ju att det skull vara klart att flytta upp lagom till jul. 
Kanske naivt av oss att tro att det skulle vara möjligt.
Hursom, vi har kommit fram till att det är ett alldeles för stort projekt för oss, med den lilla tid och erfarenhet vi har skulle detta ta flera år att färdigställa. Så lösningen är helt enkelt att lägga en stor del av detta (tex isolering) på folk som verkligen kan. Det kommer att bli mer kostsamt men å andra sidan blir det klart någon gång. Vi håller just nu på att kolla upp olika företag och har haft kontakt med några, dessvärre verkar det som att alla går i renoveringstankar nu innan årsskiftet så det ser mörkt ut. Det tidigaste ett företag kunde komma var i februari...