Enda sedan inflytt förra året har vi levt med ett halvt skafferi, egentligen inga problem. Fronten på den nedre delen har varit på plats men inuti har lådorna legat i väntan på montering.
Typiskt sådana där smågrejer som inte är så svåra att fixa men man drar ändå ut på det.
En kväll för ett tag sedan styrde Jocke upp det så nu har vi ett fullstort skafferi. Skönt med lådor att dra ut till skillnad från den övre delen där det är hyllplan med dålig översikt.
Det som fattas nu är ett handtag, vi insåg att det bara finns ett sådant kvar och det är i en mindre version än det som troligen är tänkt hit...
 
Så har sommaren dragit förbi, i en rask rakt som vanligt. Jocke börja jobba ikväll och jag och L återgår nästa måndag. Nu väntar några månaders höst och sen förhoppningvis lagom med snö. Ser framemot att ta fram utebelysningen till första advent och kanske till och med utöka juldekorationerna lite?;)
 
På övervåningen går det sakta men säkert framåt, isoleringen tar väldigt mycket tid, speciellt när man är solo.
En färdigställd övervåning till jul? Tveksamt. Men det vore ju någonting det.
Vi har kollat lite på golv, det blir laminat. Vet dock inte riktigt vilken nyans vi vill ha..och om man ska satsa på samma på hela våningen eller olika? På nedervåningen har vi ju ett och samma golv överallt med undantag för våtutrymmen och är nöjda med det.