Imorgon öppnar Ikea här i Umeå. Såhär i efterhand känns vårt val av plats att bo på extra bra då det kommer att ta några minuter att köra dit. Väldigt smidigt.
Nu lär det väl vara ett extremt välbesökt ställe den första tiden men sen då det lugnat sig lite så blir det ju självklart ett besök.
Har spanat in utbudet just nu och fallit för några nyheter vid namn Satsumas. Superfina att ha både ute och inne i sommar. 
Krukorna som sitter på stegen skulle nog passa bra att ha kryddor i.
 
 
Nu är arbetet med att förbereda inför husleverans på tomten intill verkligen i gång och då tänker man tillbaka hur det såg ut här för 1 år sedan. 
 
För ett antal månader sedan trillade det in en hel del fakturor med summor modell större. Det vande man sig nästan vid, konstigt nog. Minns inte när vi betalade den sista stora fakturan men det var ett bra tag sedan. 
Men, härom veckan låg det två fakturor i brevlådan. Vi visste ju att de detta( anslutningsavgift till bredband + internetavgift för 6 månader) ej var betalt men man hinner glömma bort sånt. En liten påminnelse att det inte alls är så länge sedan huset vi bor i inte ens fanns och tomten det står på var en obetydlig plats med massor av stenar, träd och snö.