Ursäktar för suddig bild, mörkret har fallit.
 
Idag har jag blivit firat i efterskott eftersom att min födelsedag förra helgen bestod av jobb. Jag hade önskat mig en Labyrinthylla och en sådan sitter nu uppe på väggen i vardagsrummet. Har redan flyttat om prylar i den ett antal gånger! Ser ju nu att det behövs ännu en omöblering!
En liten ljusslinga vore kanske fin där? Eller så kanske det räcker med den lilla lightboxen (översta bilden)som flyttade hit förra veckan?
Hursom, gillar verkligen modellen! Tack till min kära make!
 
 
En evighet sen.... känns det som iaf.
 
Ibland känns det lite svårt att hålla denna blogg någorlunda uppdaterad, mest nu då det inte händer så mycket på husfronten.
Då kan det vara bra att få lite feedback från er som faktiskt kikar in här varje dag(ibland flera gånger till och med!).
 
Så, vad vill ni läsa om? 
Det känns ju rätt lyxigt att bo i ett nybyggt hus där ingen annan bott innan oss. Att få sätta upp en tavla på en orörd vägg eller tillaga mat i ugnen för första gången.
Allt är sådär nytt och fräscht ett tag. Ja nästan allt i allafall. Kollar man på golven så skulle man kunna tro att vi bott här längre än 8 månader för på många ställen är det redan märken/repor
 
Ja, det är inte mycket att göra åt det, golvet slits fort.