En evighet sen.... känns det som iaf.
 
Ibland känns det lite svårt att hålla denna blogg någorlunda uppdaterad, mest nu då det inte händer så mycket på husfronten.
Då kan det vara bra att få lite feedback från er som faktiskt kikar in här varje dag(ibland flera gånger till och med!).
 
Så, vad vill ni läsa om? 

4 kommentarer

Jessica

24 Jan 2016 12:01

Hej! Googlade på omgjorda Älvsbyhus mimer och hittade hit:) vi har ett mimer byggt 2008 och har, liksom ni märkt att vardagsrummet är för litet. Så vårt nästa projekt är att slå ut väggen mellan vardagsrummet och sovrummet och att bygga sovrum på övervåningen. Vi har redan två barnrum och toalett där. Kul med lite inspiration:)

Svar: Hej Jessica! Roligt att ni också har ett mimer, verkar vara sällsynt! De flesta väljer ett Höner istället tror jag. Ja, vardagsrummet är ju lite litet för en barnfamilj, vi har ju än så länge bara ett barn men det känns rätt trångt ändå. Kul att ni också planerar att ta bort väggen! Åh så ni har en färdig övervåning?
jockeochangelicashus.blogg.se

Tess

26 Jan 2016 20:09

Hej! Jag har fastnat för din blogg trots att jag inte bygger hus utan renoverar torp :) Vill gärna läsa om inredning, trädgård, hur övervåning tar sig och om barn/familjeliv då jag själv har en dotter på snart 1 år :)

Svar: Hej! Vad spännande med renovering av torp! Tack för feedback!
jockeochangelicashus.blogg.se

Jessica

27 Jan 2016 19:07

Ja, det verkar vara väldigt få som bygger mimer. Själv gillar jag planlösningen förutom storleken på vardagsrummet. Gillar att ha köket för sig. Ja, vi fixade övervåningen för 4 år sedan ungefär men nu har vi ju kommit på att vi vill ha vårt sovrum där också. När hade ni tänkt börja med övervåningen?

Jessica

27 Jan 2016 19:15

Ja, det verkar vara väldigt få som bygger mimer. Själv gillar jag planlösningen förrutom att vardagsrummet är för litet men det ska ju åtgärdas. Gillar att köket är för sig. Vi fixade övervåningen för fyra år sedan ungefär men nu har vi ju kommit på att vi vill ha vårt sovrum där också. När planerar ni att börja med övervåningen?

Svar: Håller med! Har nog inte hittat ngn annan som har "vårt" hus än. Ja vi gillar också att köket är separat men som du säger, vardagsrummet hade fått vara större! Just nu står det stilla på övervåningen men innan jul var det isolering på gång, längtar sååå tills allt är klart!
jockeochangelicashus.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej