Idag fick jag lite blackout när jag stod framför alla fröpåsar på Ica. Vad vill vi så? 
Tillslut blev det de nedan, körsbärstomat, gräslök, paprika och på blomfronten blev det luktärt och aster. Kändes lagom! Såjord och ett minidrivhus fick också följa med hem. Ska försöka planera imorgon, paprikan är egentligen lite för sen enligt anvisningen men det får gå ändå. De övriga ska gå bra att förodla nu i början av april. 
Ska bli mycket spännande!
 
 
Ena hörnet av gården där pallkragar och buskarna kommer att placeras. 
 
Nu har vi kommit till slutet av mars och dagarna blir ljusare. I söndags ställdes klockan om till sommartid igen. Det är fortfarande lite vitt på backen men det är inte särskilt kallt. Vissa dagar är det plusgrader och det innebär slask och en hel del vårkänningar! De senaste dagarna har varit soliga, snön smälter och det har medfört en väldigt lerig väg här i byn. Om jag inte minns fel så var det samma sak förra året vid ungefär denna tid. Bara att inse att vintrarna nu inte är som förr. Dom är kortare, inte så snörika och ibland vet man inte om det är januari eller oktober. 
Men, den absolut bästa tiden (ja delad plats med sommaren kanske) börjar snart. Våren. Förutom att måla klart huset och städa upp på gården så vill vi (eller jag) få ner några buskar och träd. Äppelträdet som kom ner under jord i somras ska få sig en partner och sen vill vi ha vinbärsbuskar. En/två pallkragar med lättskötta odlingar. Det känns lagom. Hade velat planera tulpaner men det får nog vänta tills ett annat år. I år blir det att köpa "färdiga" blommor att ha på altanen och ev plantera solros eller liknande vid någon husvägg. 
 
 
 
 
Ihelgen kikade vi på en planritning för övervåningen och ritade ut vart vi ville ha eluttag. I vissa rum känns det ganska självklart vart man vill att de ska placeras. Sen vill vi ha spottar i allrummet och badrummet. Ingen billig historia dock. Men mycke fint när de är på plats och vi är så nöjda med de vi har i kök och badrum idag.