Bilden ser lite konstig ut då jag klistrade ihop två st.
 
 
Ja ni ser ju! Vi har två rum nu, helt otroligt. Det högra i bild blir Leahs och det vänstra blir lillebrors. Rummen är på ca 8 kvm så de är rätt små. Å andra sidan blir det mindre att städa;) I de båda rummen blir det små utrymmen där man skulle kunna få plats med antingen förvaring eller mindre säng. Vi får se hur vi möblerar när allt är klart. Det enda vi vill undvika är att ställa sängarna mot den vägg som skiljer rummen åt, tänker att det bara kan bli störande för dom. Ska ordna med bilder på de små "kryp in" ytorna. Kommer upp imorgonbitti!

1 kommentarer

Nya huset

27 Oct 2016 14:57

Tror att det kommer att bli jättebra! Förvaring får man aldrig för mycket av. Kommer ni ha toalett även på övervåningen? Skall bli spännande att följa er väg till färdig övervåning.

Svar: Nä vi kommer ju satsa på mycket förvaring då vi inte har så mycket av den varan idag. Garaget är fulllt så pass att det inte går in en bil där;)Ja en toalett ska vi ha, bli det sista vi gör där uppe, prio är sovrummen och allrummet. Toan blir ju det dyraste projektet där också.
jockeochangelicashus.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej