En av anledningarna (troligen den största faktiskt) att få klart vår älskade och ångestladdade övervåning är tillökning i familjen Sjöström. I januari förväntas han göra entré, lillebror. Och även om han kommer att sova med oss den första tiden så kommer det förr eller senare behövas mer utrymme. Sen är det ju det dubbelt så mycket jobb med två små som ska ha sin del av vår uppmärksamhet, vilket innebär att det skulle kunna bli alldeles för jobbigt att försöka få allt klart där uppe. 
Nu kanske det inte blir helt klart där innan vi blir fyra i familjen men att ha de stora delarna klart innan januari vore väldigt skönt. 
 
 

1 kommentarer

Nya huset

10 Oct 2016 08:22

Ihhh vad spännande med en liten bebis! Förstår att ni jobbar på nu innan bebisen gör entré. När vi väntade vår tvåa gjorde vi en stamrenovering i vår villa, vilket innebar att vi gjorde om två badrum. Urjobbigt, men vi ångrade inte för en sekund att badrummen var klara (nåja nästan) när bebisen föddes och han därmed fick ett superfräscht skötrum :)

Svar: Ja de är mkt spännande! Kan vara skönt att få tummen ur och styra upp sånt man skjutit på! Stamrenovering låter arbetsamt!
jockeochangelicashus.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej