Det här med förseningar. Ja, det känner vi till allt för väl tyvärr. 
Fick idag ett samtal från IKEA som meddelade att golvet som vi beställt nu inte kommer att kunna levereras på tisdag enligt plan. Detta kommer istället bli av någon gång v16-17. Exakt datum fick jag inte utan de meddelas 3-5 dagar innan. Så fruktansvärt trist!
Hade ju sett framemot att få det nästa vecka:( 
Rolig start på denna helg. Eller inte.
 
Efter första varvet.  
Den första bilden visar de väggar som vi valt att måla gröna, dvs endast själva utbyggnaden som takkupan är. Bilden är mörk, ihoptryckt och det är svårt att fånga färgen tyvärr. Bild nummer 2 visar färgen en aning bättre men ändå inte helt bra. Ett varv är målat så ett återstår. Kommer bli ännu bättre när rören blir målande, nog för att de flesta kommer att döljas av diverse möbler men ändå, koppar känns inte helt ultimat. 
Vissa saker som i dagsläget finns på nedre våningen behöver vi införskaffa till övervåningen. Som tex persienner till fönstren i allrummet. Vi hade inte överlevt utan de vi har i vardagsrummet. Varje eftermiddag (när solen är framme) så dras de ner för att skydda oss från att stekas levande. Det blir fort varmt annars! Just nu är det runt 16 tiden. Sen stannar persiennerna nere tills morgonen efter. Kanske tråkigt men just nu välbehövligt då det fortfarande är så ljust när 3 åringen ska varva ner för sänggåendet. Att skylla på att det mörkt ute och det är dags för pyjamas funkar liksom inte nu;)
 
I våra sovrum har vi ju rullgardiner så de behöver följa med upp när det blir dags att sova där. Får se om vi kanske köper persienner till fönstret + altandörr som då kommer att bli en del av vardagsrummet.