Efter att fått en försmak av sommaren skulle man kunna tro att en regnig dag (eller två) skulle kännas trist. Och ja, till en viss del. Men vill man ha en grönare gräsmatta är det precis vad som behövs. Igår kväll slängde vi ut gödsel så nu hoppas vi på att det gör sitt. Vi krattade hela gården förra helgen och plockade bort de stenar som hamnat där under vintern. Lite grönare har det blivit sedan dess men inte tillräckligt. 
 
Ja, ett litet jordgubbsland blir det. Förra året satte jag några jordgubbsplantor (6 st tror jag), gräslök, mynta och persilja vill jag minnas? Myntan tog över halva pallkragen, gräslöken, persiljan och bären växte på bra. Sen gick hela sommaren och pallkragens invånare blev inte direkt omhändertagna så bra. Några bär blev det dock. 
I år är planen att det endast blir jordgubbar här. Tänker att det blir bäst. De har spridit sig runt hela kragen och efter en rejäl rensning så hoppas vi på att landet ger många jordgubbar. Ska köpa fler och sätta ner också.
Förutom jordgubbsplantorna hade gräslöken överlevt men den har nu fått flytta i en kruka tillsvidare. 
 
Skulle vara roligt med en pallkrage tilll, har någon som ligger och skräpar på gården som kanske kan räddas. 
Här skulle man kunna sätta lite sallas, kryddor och annat ätbart. Inte för mycket dock. 
 
 
 
Glömde visst bort att lägga in bilder igår! Men kanske lika bra, det hade då varit bilder på ett ej så färdiglagt golv i allrummet. Idag blev det äntligen klart där så nu är det endast de två förråden kvar!:)
Fortfarande rejält med smuts så man ser inte riktigt färgen men snart så.
Hejja Hejja!